top of page

Backyard Bergen

Et annerledes, sosialt og spennende løpskonsept.

Starten går kl 10 lørdag (2021 dato ikke bekreftet enda) Det skal løpes en småkupert runde på ca 6.7 km hver hele time (50 miles fullført alle 12 runder) i Hordnesskogen. Alle som ikke klarer å starte på neste runden hver hele time er slått ut og henvises til «after run» lokalet for å heie på de resterende deltagerne. Første deltager i mål på siste runde kåres som vinner av Backyard Bergen 2020. 
 

Det gjelder derfor å legge opp et smart løp, løper du fort kan du nyte en pause i et varmt lokale før neste start, løper du rolig sparer du energi – taktikken er opp til deg! Vi legger opp til at det skal være et sosialt arrangement med lav deltagerterskel, om du deltar kun for å løpe 1 runde, klare flere runder en naboen eller stålsetter deg for seier er opp til deg.

 

TID OG STED

Sted: Bjarghuset

Start kl: 10:00

 

GENERELT

- Vi serverer mat til alle deltagere under løpet, type "diesel" mat: brød, div pålegg, kaffe, brus og vann.

- WC er tilgjengelig

- All deltagelse skjer på eget ansvar!

 

OBLIGATORISK UTSTYR

Når mørket kommer er det påbudt å bruke både refleksvest og hodelykt (husk ekstra batteri). Arrangør varsler når det blir krav om bruk av dette for samtlige. For å kunne feste startnummer trenger du et race belt (ikke obligatorisk, men anbefales!)

PREMIERING

- 1,2,3 plass dame og herre, etter først i mål på siste runden.

- Raskeste dame og herre basert på alle rundene.

PÅMELDINGSAVGIFT

- Første 30 påmeldte: 395,.

- Etter 30 før 1. januar: 445,-

- 1. januar til og med 1. mars: 495,-

- Fra og med 2. mars: 545,.

bottom of page